CoronaStuur gratis postkaartjes met bpost

17 maart 20209500 Geraardsbergen
https://www.9500-geraardsbergen.be/wp-content/uploads/2017/07/bpost-1280x624.jpeg

De boodschap in verband met het coronavirus is duidelijk: “Blijf in uw kot”. Maar zelfs als de boodschap is om afstand te houden, helpt bpost je dichter bij anderen te brengen. Via de Mobile Postcard-app kan iedereen 10 gratis postkaartjes verzenden. Tijd dus om een lieve en warme boodschap op te sturen naar de mensen van wie u houdt, maar die u momenteel even niet kan bezoeken.

De maatregelen naar aanleiding van het coronavirus hebben voor iedereen als gevolg dat men afstand moet nemen van zijn geliefden. “Blijf in uw kot” is de gekende uitspraak en daardoor kunnen veel mensen hun geliefden niet bezoeken en moeten ze elkaar missen.
bpost geeft de burgers daarom 10 gratis postkaartjes zodat iedereen een mooie boodschap kan versturen naar de personen die ze graag zien, maar waarbij ze momenteel niet kunnen langsgaan. Download de gratis Mobile Postcard-app en met gebruik van de promotiecode ‘LOVEYOU’ kan je 10 mensen die je momenteel even mist een hart onder de riem steken, vertellen hoe het met je gaat of gewoon even laten weten dat je hen graag ziet.

Hoe verstuur je zo een kaartje?

Het stappenplan voor het versturen van een kaartje ziet eruit als volgt:

  1. Download de Mobile Postcard-app gratis
  2. Maak of kies een foto. Voeg er een filmpje bij indien je dit wenst
  3. Zet er een berichtje bij en vul het adres van je bestemmeling in
  4. Voer de promotiecode ‘LOVEYOU’ in
  5. Is je kaartje voor 15u besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog afgedrukt

9500 Geraardsbergen

Login

Register

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Fijn dat u er bent! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.