9500 Geraardsbergen

Coronacrisis
Onzekerheid over hoelang de crisis zal duren, zorgt voor een enorme druk. Helaas heeft hier op dit moment niemand een pasklaar antwoord op. Maar, we kunnen de lokale handelaar wel in tussentijd zoveel mogelijk steunen!

Platform voor handelaars
9500 Geraardsbergen is een initiatief van het digitaal marketing bureau Online Gorillas. Het is een platform waarbij we de lokale handelaar een laagdrempelige tool geven om hun digitale aanwezigheid te versterken en om inkomsten te genereren.

Iedereen kan een steentje bijdragen
Je kan op dit platform een cadeaubon kopen bij je favoriete winkel, café of restaurant. Zo blijft de handelaar cashflow genereren ondanks dat de deuren gesloten zijn. Ze moeten immers de vaste kosten blijven betalen, maar hebben geen inkomsten. Help hen door nu een cadeaubon te kopen en die later te verzilveren.

Stuur ons een bericht

9500 Geraardsbergen is een initiatief van het digitaal marketing bureau Online Gorillas en werd opgericht naar aanleiding van de coronacrisis om de lokale handelaars een hart onder de riem te steken.

Je bedrijf aanmelden
Wil je je bedrijf gratis registreren op 9500 Geraardsbergen? Vul dan dit formulier in en wij plaatsen je bedrijf in de kijker.

Contacteer ons
Heb je vraag over 9500 Geraardsbergen? Stuur ons een berichtje en wij nemen snel contact met je op!
https://www.9500-geraardsbergen.be/wp-content/uploads/2020/03/Simon-Ramboer_--160x160.jpg

Met z’n allen tegen Corona.
Simon Ramboer, Oprichter van 9500 Geraardsbergen

Login

Register

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Fijn dat u er bent! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.