CoronaSolidair Geraardsbergen

11 maart 20209500 Geraardsbergen
https://www.9500-geraardsbergen.be/wp-content/uploads/2017/08/15129-e1585125533380.png

 

Op de website https://www.impactdays.be/geraardsbergenhelpt/ kom je te weten hoe, waar en wie je kan helpen tijdens de coronacrisis.

Dit is een extra platform dat opgericht is, en dat bestaat naast de eerder gelanceerde Facebookpagina ‘Solidair Geraardsbergen’.

 

Impact Days is een website die oorspronkelijk gebouwd is voor impactdagen en impactweken van scholen, universiteiten, buurten en bedrijven. In het kader van de corona crisis heeft die organisatie het platform gratis ter beschikking voor het organiseren van de nodige hulp in je buurt, organisatie, stad of gemeente.

Heb je zelf een hulpvraag of ben je op zoek naar een vrijwilliger(s) voor hulp?

Op de website vind je de nodige info terug om contact op te nemen.

De website zal regelmatig worden geüpdatet met nieuwe vacatures.

Via Facebook

Via deze pagina willen we Geraardsbergenaars samenbrengen en elkaar ondersteunen tijdens de coronacrisis. Want in moeilijke tijden kan elk klein gebaar een grote hulp betekenen voor onze medemens.

Omdat we merken dat er heel wat initiatieven worden opgestart, bundelen we deze graag onder één pagina. Op die manier krijgen we een overzicht van het aanbod en de vragen die in Geraardsbergen leven.

Op de pagina www.facebook.com/solidairgeraardsbergen kan je terecht voor initiatieven die op het grondgebied van Geraardsbergen plaatsvinden of worden aangeboden. Wil je jouw boodschap meegeven aan de inwoners van Geraardsbergen of wil je jouw initiatief bekend maken? Post dan zeker een bericht op deze Facebookpagina.

Enkele praktische afspraken:

  • Maak duidelijk wat je aanbiedt of waar je naar op zoek bent. Algemene informatie is er voldoende via andere kanalen terug te vinden.
  • De belangrijkste bron van informatie blijft https://www.info-coronavirus.be/nl/
  • Wanneer er irrelevante informatie of overbodige info wordt geplaatst, wordt deze verwijderd.
  • Wees respectvol naar elkaar toe.

9500 Geraardsbergen

Login

Register

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Fijn dat u er bent! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.