BusinessLokaal nieuwsTravoo: Nieuwe hotspot in Geraardsbergen

29 maart 20209500 Geraardsbergen
Travoo: Nieuwe hotspot in Geraardsbergen

Vanaf dit najaar telt Geraardsbergen een extra hotspot. In het hartje van de stad opent binnenkort Travoo, een jong business center & event location. Het historische gebouw wordt momenteel gerenoveerd en kreeg een moderne, strakke look aangemeten door Oda Architecture.

Oudere inwoners van Geraardsbergen zullen het pand, verscholen achter een gevel in de Adamstraat, zeker kennen. Ooit was het een burgemeester- en dokterswoning, een schooltje en een bank. Nu is het aan de jongere generatie om dit stukje geschiedenis te ontdekken.

Wat staat er te gebeuren in Travoo? Het gebouw zal niet alleen dienst doen als business center met moderne kantoren en een co-working space. Wil je een meeting, opleiding of ander business event organiseren? Ook dan kan je in Travoo terecht. En als kers op de taart komt er aan de straatkant een nieuwe breakfast- en lunchbar. Kortom, Travoo wordt een epicentrum van frisse ideeën en ondernemende, geëngageerde mensen.

Naast de indrukwekkende achtergevel beschikt het pand ook over een grote, groene tuin. “We willen dat iedereen daarvan kan meegenieten”, benadrukt Event Manager Indiana De Clercq. “We zullen dus regelmatig zelf events organiseren als een afterwork of een pop-up summer lounge bar.”

Geïnteresseerd om een kantoor in Travoo te huren? De co-working space te gebruiken of een bedrijfsevent te organiseren? Neem zeker een kijkje op www.travoo.be

Blijf je graag op de hoogte over deze nieuwe hotspot? Volg dan de Travoo-pagina op Facebook!  

9500 Geraardsbergen

Login

Register

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Fijn dat u er bent! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.